Cautare

3578 de rezultate pentru "horoscop azi" (3.24 secunde)
Doar comisarul meciului va decide azi, cu o ora inaintea partidei, daca se poate juca. Stadionul "Arcul de Triumf", pe care e programat azi meciul Romania-Portugalia, era sub zapada ieri.
Atletele Constantina Dita Tomescu si Lidia Simon iau startul azi, ora 13.00, in proba de maraton transmisa in direct la TVR 1, TVR HD si pe jo2012.tvr.ro. ... azi implineste 42 de ani si 195 de zile, iar maratonul insumeaza 42 de km si 195 de metri.
Editia de azi a Gazetei Sporturilor nu contine fotografii. ... Pina la urma, au fost niște cuvinte impotriva unui sistem, dupa cum o spune chiar unul dintre oamenii citati in ziarul de azi. ... Pe fiecare pagina, in locul imaginilor publicam azi reactiile memorabile ale oamenilor, cristalizate in cuvinte.
Hernia de disc cervicala Profesorul doctor Mircea Gorgan spune ca decizia operatiei in cazul acestui diagnostic apartine neurochirurgului si nu se ia de azi pe maine "Hernie de disc C5-C6, protruzie C6-C7, modificari vertebrale degenerativ-osteofitice C5-C6". ... "Azi am efectuat doua asemenea operatii si maine am programate alte doua.
fotbalul de azi nu mai are jucatori-spectacol, e lipsit de vedetele acelea autentice, nascute din dribling, nu scremute de marketing. ... Papitoii care trec azi de vedete nu sunt buni nici sa le spele suspensoarele celor pomeniti.
Azi e ziua ta, Ana-Maria Paunescu "Mi-am lasat cea mai mare parte din noroc in copilarie, langa lumina familiei mele complete si langa speranta ca ziua de maine poate fi si altfel decat complicata" Ana-Maria Paunescu implineste astazi 22 de ani.
O mana de om care este un mare reporter al Romaniei de azi" - George Arion. ... Insumate, ele constituie o epopee "eroi-comica" a vietii noastre de azi.
Daca de 1 Mai a petrecut pe litoralul romanesc, avand cateva cantari in Mamaia, iar in prima zi de Paste a fost alaturi de familie, azi dimineata Annes si-a facut bagajul si a plecat cu iubitul ei intr-o minivacanta.
Joe Cocker, o legenda a muzicii mondiale, vine din nou la Bucuresti, pentru a sustine azi, 4 august 2013, un concert spectaculos. ... El va sustine un concert azi, 4 august, la Sala Palatului.
Eu am imbratisat meseria de visator pe care o practic si azi. ... Ea sustine ca m-am nascut pe 14 august, ca am azi 65 de ani...
La Calarasi s-a inaugurat azi, 7 Aprilie 2016, prima moschee din oras. ... In centrul orasului Silistra se afla o superba moschee, construita in perioada otomana, dar care din pacate azi este inchisa.
Ce-ai mai facut azi? ... Destul pentru azi, imi spuse, stateam fiecare in fotoliul sau, l-am lasat pe Guliver la o parte, asteptand, cartea mi se odihnea pe genunchi, stiam ca in seara aceea nu ma va mai ruga sa-i citesc, tacea, afara ceata devenise ninsoare.
Dupa aproape jumatate de veac de robie imperiala, germano-maghiara si sovietica, Romania de azi traieste cu claritate viziunile profetice eminesciene, dusmanii sai naturali din est si din vest actioneaza impotriva reintregirii Romaniei, si a afirma acest lucru mi se pare o chestiune de bun simt.
Cartea de eseistica Evolutia barbatului este un text echilibrat care are forta sa ne schimbe atitudinea fata de barbatul de azi. ... Evolutia barbatului, traducere de Oana Maria Zaharia, este o carte exceptionala despre masculinitatea de azi.
Decizia nu e definitiva Editia de azi a Gazetei Sporturilor nu contine fotografii. ... Pina la urma, au fost niste cuvinte impotriva unui sistem, dupa cum o spune chiar unul dintre oamenii citati in ziarul de azi.
"Este o idee naiva convingerea ca guvernul Statelor Unite ar putea sa mentina o conspiratie atat de vasta, pana azi, si sa nu rasufle nimic.
- iar peste Dunare, inspre Sud, adanc in inima Bulgariei de azi! ... - si mai misca ceva economic cu Ukraina, azi poate Romania iesea la rampa ca "mediator" intre rusi si ukraineni!? ... Azi, Ukraina!
Daca nu exista el, toti americanii ar fi trait azi in Europa! ... Luna trecuta mi-a cumparat o blana, saptamana trecuta mi-a cumparat o masina sport, iar azi dimineata un inel cu diamant! ... La ce materie dati azi restanta ?
incepand de azi, aici functioneaza un laborator unic la noi, destinat pacientilor cu aritmii cardiace grave (Autoare: Magda Marincovici) Un laborator unic in tara noastra, care realizeaza diagnosticul si tratamentul ablative al aritmiilor cardiace complexe, a fost inaugurat azi la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.
Azi nu mai face Romania nici macar un fir de telefon clasic, un cablu, o sarma, un ghivent.
google-analytics.com